>> Flyers Umrah Syawal 2023 <<

"Melayani & Membimbing Dengan Hati"

Kami menjemput anda untuk menunaikan umrah bersama kami. Maghfirah Travel & Tours sudah berpengalaman lebih 9 tahun dalam industri ini.

Keistimewaan Maghfirah Travel & Tours​

Kami menyediakan barisan pembimbing tempatan yang berwibawa dan berpengalaman. Barisan penggerak yang terlatih dalam aspek pengurusan, operasi dan pemasaran.

Penerbangan Terus

Kami memilih penerbangan terus dari KLIA ke Tanah Suci sebagai penerbangan utama. Di samping itu, kami juga menyediakan penerbangan transit bagi mereka yang mengkehendaki.

Pengangkutan Selesa

Perkhidmatan bas, atau kereta dalam keadaan terbaik dan berkualiti agar para jemaah merasai pengalaman perjalanan yang lebih selasa dan selamat

Penginapan Selesa

Penginapan disediakan mengikut pakej yang telah didaftarkan. Kami sedaya updaya memastikan para jemaah mendapat hotel yang selesa, berkualiti dan selamat.

Mutawwif Terlatih

Setiap kumpulan akan dibimbing oleh seorang Mutawwif yang berpengalaman dan bertanggungjawab bagi menjaga kebajikan serta memberikan ilmu, pedoman dan ibrah kepada jemaah

Pengalaman Para Jemaah Bersama Kami

Kami dari Maghfirah Travel & Tours mengucapkan setinggi tinggi penghargaan kepada anda kerana memilih kami sebagai agen pengurusan umrah anda dan kami juga berasa bangga kerana dapat bekerjasama dengan anda.

1
2
3
4
5
6
7
8

Dari Abu Hurairah radhiallahu ‘anhu bahawa Nabi shallallahu ‘alaihi wasallam bersabda:

الْعُمْرَةُ إِلَى الْعُمْرَةِ كَفَّارَةٌ لِمَا بَيْنَهُمَا، وَالْحَجُّ الْمَبْرُورُ لَيْسَ لَهُ جَزَاءٌ إِلاَّ الْجَنَّةَ

” Tempoh waktu antara satu umrah dengan umrah yang seterusnya merupakan penghapus dosa, dan haji yang mabrur akan menatijahkan balasan syurga ”
(Sahih Bukhari, no. 1650, Sunan Ibnu Majah, no. 2879, Musnad Ahmad, no. 9569, no. 15146)

Perlukan Bantuan

Sebarang pertanyaan mengenai pakej kami, sila hubungi kami.

Anda pasti kagum dengan tawaran pakej dari kami

Scroll to Top