tentang kami

Utama – Tentang Kami

sejarah kami

Maghfirah Travel & Tours (MTT)

Telah ditubuhkan pada Oktober 2012 dan kini beroperasi di Seksyen 9, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan. MTT telah berdaftar dengan Kementerian Pelancongan Malaysia dan mempunyai lesen pengembaraan dalam negeri (inbound), pengembaraan luar Negara (outbound) dan ticketing. No lesen syarikat adalah KPK/LN 7493. Maghfirah Travel memfokuskan untuk membantu seramai mungkin rakyat Malaysia untuk menunaikan umrah dan haji dengan bimbingan terbaik. Seperti mana motto Maghfirah Travel “Melayani dan Membimbing dengan Hati”, kami cuba meningkatkan kualiti layanan dan bimbingan kami dari semasa ke semasa. Kami percaya dengan membantu memberikan nilai kepada orang lain akan membantu perniagaan berkembang dengan lebih baik.

Misi
  1. Kami sebagai pemberi perkhidmatan pelancongan.
  2. Kami menawarkan solusi untuk melancong dengan harga yang berpatutan.
  3. Kami bercita-cita untuk berikan pengalaman terbaik pada pelanggan dengan kualiti perkhidmatan yang profesional dan lancar.

10

Tahun pengalaman

5+

Pakej Umrah

20+

Staff Bekerja

10,000

Jemaah Diterbangkan

Keistimewaan Maghfirah Travel & Tours​

Kami menyediakan barisan pembimbing tempatan yang berwibawa dan berpengalaman. Barisan penggerak yang terlatih dalam aspek pengurusan, operasi dan pemasaran.

Penerbangan Terus

Kami memilih penerbangan terus dari KLIA ke Tanah Suci sebagai penerbangan utama. Di samping itu, kami juga menyediakan penerbangan transit bagi mereka yang mengkehendaki.

Pengangkutan Selesa

Perkhidmatan bas, atau kereta dalam keadaan terbaik dan berkualiti agar para jemaah merasai pengalaman perjalanan yang lebih selasa dan selamat

Penginapan Selesa

Penginapan disediakan mengikut pakej yang telah didaftarkan. Kami sedaya updaya memastikan para jemaah mendapat hotel yang selesa, berkualiti dan selamat.

Mutawwif Terlatih

Setiap kumpulan akan dibimbing oleh seorang Mutawwif yang berpengalaman dan bertanggungjawab bagi menjaga kebajikan serta memberikan ilmu, pedoman dan ibrah kepada jemaah

MOU Ikon & Penasihat Agama Dr Ahmad Sanusi

Kursus Pemantapan Mutawwif

MOU bersama Marwa Rayhan Rotana hotel (clock tower)

Anugerah best partnership by Ghufran Hotel (safwah Tower)

Bersama Accor group Clock Tower Makkah

MOU syarikat Dallah transport

Sesi MOU bersama ghufran hotel safwah tower

video jemaah di KLIA

syarikat kumpulan