tentang kami

sejarah kami

Maghfirah Travel & Tours (MTT)

Telah ditubuhkan pada Oktober 2012 dan kini beroperasi di Seksyen 9, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan. MTT telah berdaftar dengan Kementerian Pelancongan Malaysia dan mempunyai lesen pengembaraan dalam negeri (inbound), pengembaraan luar Negara (outbound) dan ticketing. No lesen syarikat adalah KPK/LN 7493.

Maghfirah Travel memfokuskan untuk membantu seramai mungkin rakyat Malaysia untuk menunaikan umrah dan haji dengan bimbingan terbaik. Seperti mana motto Maghfirah Travel “Melayani dan Membimbing dengan Hati”, kami cuba meningkatkan kualiti layanan dan bimbingan kami dari semasa ke semasa. Kami percaya dengan membantu memberikan nilai kepada orang lain akan membantu perniagaan berkembang dengan lebih baik.

Maghfirah Travel & Tours (MTT)

Visi dan Misi Syarikat

Visi

Menjadi pilihan no.1 dalam memberi perkhidmatan pelancongan iaitu menawarkan solusi dan penyelesaian untuk melancong dengan mampu milik.

Misi

- Kami sebagai pemberi perkhidmatan pelancongan.
- Kami menawarkan solusi untuk melancong dengan harga yang berpatutan.
- Kami bercita-cita untuk berikan pengalaman terbaik pada pelanggan dengan kualiti perkhidmatan yang profesional dan lancar.

Nilai Syarikat

Bersemangat- Kami sentiasa bersemangat dan penuh bertenaga, selain itu, berusaha untuk memberikan layanan yang terbaik dan respons dengan cepat.
Profesional - Kami komited untuk mematuhi etika dan kualiti dalam prestasi pada organisasi. Hormat - Kammi berkerjasama sebagai satu pasukan dengan saling menghormati dan penuh maruah.
Pemilikan - Kami menghormati organisasi dengan rasa tanggungjawab dan penuh rasa bangga.

syarikat kumpulan

MOU Ikon & Penasihat Agama Dr Ahmad Sanusi

Kursus Pemantapan Mutawwif

MOU bersama Marwa Rayhan Rotana hotel (clock tower)

Anugerah best partnership by Ghufran Hotel (safwah Tower)

Bersama Accor group Clock Tower Makkah

MOU syarikat Dallah transport

Sesi MOU bersama ghufran hotel safwah tower

Video jemaah di KLIA

10

Tahun pengalaman

5+

Pakej Umrah

20+

Staff Bekerja

11,000+

Jemaah Diterbangkan